Rólunk

euronetAz EURONET MAGYARORSZÁG INFORMATIKA ZRT. szoftver üzletágának jogelődjét, az Intelligens Rendszerek Divízió Kft.-t 2001 áprilisában magyar magánszemélyek alapították. 2008-ban jogutódlással beolvadt az Euronet Magyarország Informatika Zrt.-be, ahol önálló szoftver üzletágként, divízióként működik. Az Euronet Zrt. stabil, tőkeerős vállalat, – egy szerteágazó tevékenységet folytató cégcsoport tagjaként – igény esetén az ERP rendszeren túlmenően további széleskörű informatikai és telekommunikációs szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

charmA ChaRM megoldás tervezői 2000-ben egy olyan rendszer fejlesztésébe kezdtek, amely egy vállalat munka- és üzleti folyamait a kor követelményeinek megfelelő informatikai eszközökkel maximálisan támogatja. A cél integrált, modulokból álló vállalatirányítási rendszerrel biztosítani az ügyfelekkel kapcsolatos összes közvetlen (értékesítés, vevőszolgálat, szerviz) és háttér (beszerzés, logisztika, pénzügy, könyvelés) tevékenység informatikai támogatását.

A ChaRM framework és az arra épülő funkcionális modulok létrehozásával mindez lehetségessé vált, amit ügyfeleink egyre népesebb tábora is bizonyít. A szoftvermegoldás napjainkra olyan stabil, több komponensű rendszerré vált, amely erős ügyfélközpontú szemlélettel képes kezelni a vállalatok üzleti folyamatainak teljes spektrumát.

Euronet Zrt. magasan képzett munkatársainak száma meghaladja a 40 főt, ezen belül a ChaRM üzletág több mint 20 szakembert foglalkoztat.

Az üzletág önálló kereskedelemmel, projektvezetéssel és ügyfélszolgálattal (Helpdesk) rendelkezik.

Az Euronet Zrt. szakterületén kiváló szakmai felkészültséggel és tapasztalattal, széles referenciabázissal rendelkezik. Mint megoldásszállító, hosszú távú eredményes együttműködésre törekszik partnereivel, igyekszik minél jobban és teljesebb körben kiszolgálni Ügyfelei igényeit.