Bérleti konstrukciók – SaaS (Software as a Service)

Kinek ajánljuk a bérleti konstrukciókat?

Azon Ügyfeleink számára, akik a vállalatirányítási rendszer bevezetését nem egyszeri IT beruházásként kezelik, illetve nem rendelkeznek kellő anyagi eszközökkel, lehetőséget biztosítunk a ChaRM rendszer bérlésére, az alábbi két konstrukció formájában:

  • ChaRM rendszer bérlése; ebben az esetben az Ügyfél telephelyén/szerverén történik a rendszer telepítése és üzemeltetése
  • ChaRM rendszer szolgáltatása SaaS konstrukció formájában; Az Ügyfeleink, mint szolgáltatást veszik igénybe a ChaRM rendszert. Az Euronet Zrt. szerverparkjában történik az Ügyfél ChaRM rendszerének telepítése és üzemeltetése – internetkapcsolaton keresztül érhető el a rendszer az Ügyfél felhasználói számára.

Az Euronet Zrt. az Ügyfél igényeinek megfelelően rugalmasan alakítja ki a legtesthezállóbb bérlési és/vagy szolgáltatási konstrukciót. Mindkét esetben a ChaRM rendszer bérleti díját havonta fizetik ügyfeleink, amely díj már tartalmazza a rendszer szoftverkövetési díját is.


A bérlési/SaaS konstrukció előnyei az Ügyfeleinknek:

  • Költséghatékony, nincs – licenc, bevezetési, upgrade és hardver – költség (bérlés esetén hardvereszköz szükséges, amelyet igény esetén az Euronet is tud szállítani).
  • Jelentős erőforrás megtakarítás, nem szükséges a rendszer üzemeltetéséhez személyi erőforrást biztosítani Ügyfeleinknek. Energia és üzemeltetési költségek szintén megtakaríthatóak.
  • Kiszámítható költségek, ügyfélköltségek pontosan tervezhetőek/kalkulálhatóak.
  • Nincs szoftverkövetési díj
  • Mindig a legújabb ChaRM rendszerverzió készenléte, automatikusan a legfrissebb verziókat biztosítjuk Ügyfeleinknek.

Amennyiben további információt szeretne megtudni bérleti, szolgáltatási konstrukcióinkról, vagy testreszabott ajánlatot szeretne kapni Tőlünk, kérjük keressen minket elérhetőségeinken.