Jogi Nyilvántartó

jogi nyilvantartoA ChaRM Jogi Ügyeket Nyilvántartó megoldása hasznos eszköz az ügyvédi irodák, cégek jogi osztályai, közjegyzők mindennapos tevékenysége során.

Jogi jellegű (polgári, közigazgatási, munkajogi perek és választott bírósági eljárások, fizetési meghagyás, büntetőeljárás, stb.) ügyek nyilvántartását, követését teszi lehetővé a felhasználók számára kényelmes eszközök használatával.
 
Az ügyekhez meghatározott adattartalom rögzíthetőek, az ügyek követése lépésekben, ún. mérföldkövekben történik. A mérföldkövek módosítás esetén az eredeti tartalmukat is megőrzik (verziókövetés). Mérföldkő lehet például egy elvégzendő feladat, terv- és tényhatáridő, esemény, mindezekhez felelős is rendelhető, a rendszer előre beállított időpontban e-mailben figyelmeztetést küldhet közvetlenül a felelősnek. A mérföldkövek adatbeviteli mezőinek kialakítása és testreszabása a bevezetés során történik.

A szoftver felépítéséből adódóan minden ügy kezelése a képviselt cég vagy magánszemély nézőpontjából történik.
 
Az egyes ügyekhez tetszőleges dokumentumok (szöveges fájlok, fényképek, stb.) csatolhatóak.

A rendszer alapmodulja, az irodával kapcsolatba kerülő magánszemélyek, cégek, bíróságok, ügyvédek, saját munkatársak adatainak nyilvántartására és kategorizálására szolgál.

Előre definiált szűrési feltételek alapján összesítő listák, vezetői nézetek kérhetők le a rögzített ügyekről.